VAN / ÇALDIRAN - Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Sakallı İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Van İl afet aci durum  Müdürlüğünün 18/10/2019 tarihli ve 153823 sayılı yazıları gereği Türküye afet Müdahale Planı kapsamında okulumuzda saat 10.00 da senaryo gereği 7.0 şidetinde deprem olduğu varsayılarak,deprem tahliye tatbikatı başarılı bir şekilde yapıldı. ve akabinde depremle ilgili bilgilendirme sivil savunma külübümüz tarafından yapıldı.

Kas

UNUTMAYINIZ!!!!!!

"İNSANLAR GİYİNİŞLERİ İLE KARŞILANIR,

KONUŞMALARI İLE UĞURLANIR"

Öğretmenlerimize   protokol ve resmi yazışma ile ilgili seminer, okul müdürümüz Tahir KARAKOÇ tarafından verildi.

Ekm

Sene başı veli toplantısı ve Okul aile birliği genel kurul toplantısı okulumuz 5/A sınıfında gerçekleştirildi.

Veli toplantısına velilerimizin göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı kendilerine teşekür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine kış gelmeden mont hediye ederek giydiren Marfil Tekstile ve Mesut beye ,İl merkezinden okulumuza montlarımızın  ulaştırmasını sağlayan Belediye başkanımız Şefik ENSARİ bey efendiye okulumuz adına teşekur ederiz.

Ekm

Okullumuzun  imkânları doğrultusunda, okulumuz bahçesinde  öğrencilerimizin  aktif olarak kullanabilecekleri futbol,voleybol sahaları oluşturuldu. Ayrıca masa tenisi odası ve okul koridoruna oynamak isteyen öğrencilerin her zaman ulaşabileceği tenis masaları konuldu.

Ekm

Öğrencilerin ders saati dışında oyun oynamaları için kendi imkânlarıyla okul bahçesinde oyun alanları oluşturan öğretmenlerimiz adeta okul bahçesini süsleyerek oyun alanına çevirdiler.

"Öğrencilerimiz suresi uzatılan(15 dk ) teneffüslerde nasıl daha iyi zaman geçirirler,diye düşündüler ve daha sonra böyle bir fikir ortaya çıktı. Bizde okul idaresinin imkânlarıyla, öğretmenlerimizin imkânlarını birleştirerek  okul bahçemizi  öğrencilerimizin zaman geçirip eğlenecekleri  ve unutulmaya yüz tutulmuş oyunları resmederek  oyun alanı haline getirdik.

Okul bahçemizi süsleyerek öğrencilerimiz in keyifli zaman geçirmelerini sağlayan oyun alanı haline getiren  öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tem

Bir Fidan Bin Gelecek etkinliği kapsamında  okulumuzda ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.