VAN / ÇALDIRAN - Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Sakallı İmam Hatip Ortaokulu

Öğrencilerin Vazgeçilmezi Kitap Okuma Saati

Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için tüm okul paydaşlarıyla beraber, büyük bir zevkle uyguladığımız kitap okuma etkinliğimiz bu sene kaldığı yerden devam ediyor. Hafta içi hergün farklı bir ders saatinde okulumuz derin bir sessizliğe bürünmektedir. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, hizmetlilerimiz herkes çantasından çıkardığı farklı dünyaların cazibesine yelken açmak için sabırsızlıkla okuma saatini beklemektedir.

10-10-2023Sosyal, ekonomik ve kültürel gelişmeler ile bilim ve teknoloji alanındaki yenilikler, iletişim imkânlarının artması nedeniyle öğrencilerin hedeflerine ulaşabilmeleri okuma kültürünün geliştirilebilmesine bağlıdır. Okuma kültürü kazanan ve gelişen öğrenciler hayatı anlama ve anlamlandırmayı daha sağlıklı yapabileceklerdir. Geleceğe umutla bakmak için kitap okumaya herkesi davet ediyoruz.10-10-202310-10-2023

Yayın: 10.10.2023 - Güncelleme: 10.10.2023 21:18 - Görüntülenme: 68

Etiketler :